Bohochique inrichting

Boho chique inrichting

De boho chique inrichting ademt een sfeer van rust, warmte en gezelligheid. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en jute in combinatie met kleurrijke patronen en stoffen zorgt voor een levendige en speelse uitstraling. Bekijk in ons assortiment alle prachtige houten kunstwerken die perfect passen bij een boho chique inrichting.

Een boho chique inrichting voelt hierddoor al snel als een fijne en veilige plek waar je echt tot rust kunt komen en jezelf kunt zijn.

Het houten kunstwerk 'The River' is een echt statement artwork en zal je interieur laten leven. Het kunstwerk aan de muur past in ieders interieur. Of je inrichting geïnspireerd is op een Scandinavische woonstijl, minimalistische design woonstijl of juist meer een Bohemian interieur heeft. De unieke woodart is niet alleen een visuele blikvanger, maar verbetert ook de akoestiek van de ruimte. We maken ook wandpanelen en wanddecoratie op maat. 

Wil je een kunstwerk of wandpaneel bekijken in Bussum of een afspraak bij jou thuis inplannen mét het kunstwerk dat je op het oog hebt? Vul hiervoor het contactformulier in. We maken ook maatwerk wandpanelen of andere houten muurdecoraties.

Boho chique inrichting - Wonder by Wood