Originals

Ontdek de unieke houten kunstwerken van onze Original Collection

Unieke houten kunstwerken Original Collection

Onze Original Collection biedt unieke houten kunstwerken van hoge kwaliteit. Elke wandpaneel is met de hand gemaakt en duurzaam, en wordt geleverd met een echtheidscertificaat met het unieke nummer van het houten kunstwerk.

De woodart ontwerpen en collecties van WONDER BY WOOD zijn hedendaagse kunst (moderne kunst) die zijn geïnspireerd op de 4 natuurelementen: aarde, water, vuur en lucht. Deze elementen vervullen de basisbehoeften van iedereen en zijn tegelijkertijd ook afhankelijk van elkaar. Ze vormen een perfect geheel dat bij elke persoon uniek is en in verschillende verhoudingen aanwezig kan zijn. Dat willen we laten terug komen bij alle unieke woodart ontwerpen. We maken en ontwerpen unieke kunstwerken die je inspireren en je creativiteit stimuleren. Kijken en genieten van kunstwerken werkt ook stressverlagend en ontspannend. Daarom wil ik kunst toegangkelijk maken voor iedereen. Iedereen verdient namelijk de beste versie van zichzelf en een huis dat een weerspiegeling is van zijn/haar persoonlijkheid.

Bij WONDER BY WOOD vind je unieke en handgemaakte, duurzame WALLART, geïnspireerd op Contemporary art. De kunstwerken en houten wandpanelen verbeteren tevens de akoestiek in de betreffende ruimte.

Door te spelen met licht krijgen de houten kunstwerken een extra dimensie, waardoor de wandpanelen nog meer tot leven komen. De wallart kunstwerken zijn ontworpen om te verrassen en te fascineren, en bieden een bijzondere kijkervaring vanuit verschillende perspectieven.

SHOP DE HOUTEN KUNSTWERKEN ONLINE OF PLAN EEN BEZICHTIGINGS AFSPRAAK IN

Wil je een kunstwerk of wandpaneel bekijken in Bussum of een afspraak bij jou thuis inplannen mét het kunstwerk dat je op het oog hebt? Vul hiervoor hetcontactformulier in. We maken ook maatwerk wandpanelen of andere houten muurdecoraties.