Bestellen

Zodra de bestelling is afgerond gaan wij voor je aan de slag. Alle stukken zijn handgemaakt en worden met zorg verpakt. Het streven is in Nederland binnen 10 werkdagen te leveren en EU binnen 14 werkdagen. Zodra de bestelling is verzonden ontvang je per mail een track & trace nummer.

Maatwerk bestellingen worden altijd in overleg bezorgd.

Alle stukken zijn handgemaakt en worden met zorg verpakt. Wij leveren bij alle kunstwerken een eenvoudig te hanteren French Cleat ophangsysteem met duidelijke gebruiksaanwijzingen.

Betaling

Alle bestellingen worden altijd vooraf afgerekend alvorens ze in behandeling worden genomen (zakelijke bestellingen in overleg). Alle prijzen zijn inclusief BTW. De kunstwerken kunnen betaald worden via iDeal, PayPal, bankoverboeking, Visa, MasterCard, American Express and Maestro Cards.

WONDERBYWOOD

NL06 ABNA 010 031 17 41  

BIC: ABNANL2A 

Levertijd & bezorging

Zodra de bestelling is afgerond gaan wij voor je aan de slag. Alle stukken zijn handgemaakt en worden met zorg verpakt. Het streven is in Nederland binnen 10 werkdagen te leveren en EU binnen 14 werkdagen. Zodra de bestelling is verzonden ontvang je per mail een track & trace nummer.

Maatwerk bestellingen worden altijd in overleg bezorgd.

Wij bezorgen door heel Nederland & Europa. De bezorgkosten binnen Nederland bedragen €12,50 en binnen EU €49,- per bestelling.

Retourneren & Refund

Maatwerkbestellingen kunnen helaas niet geretourneerd worden.Zodra je besloten hebt dat je het kunstwerk(en) wilt retourneren, neem dan direct contact met ons op (per mail) en informeer ons over de reden. Binnen 30 dagen vanaf de dag dat je het kunstwerk ontvangen hebt, mag het volledige pakket onbeschadigd teruggezonden worden. (Met uitzondering op maatwerkbestellingen)

Zodra we jouw retouraanvraag verwerkt hebben, krijg je van ons verdere instructies en het retouradres doorgestuurd. Wij vergoeden de retournering niet en wij adviseren tevens altijd om een bewijs van retourneren te vragen bij het verzenden van het pakket.

Belangrijk

Verstuur het pakket met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking. Voor de eventuele waardevermindering die om wat voor reden dan ook is ontstaan, kunnen we kosten in rekening brengen. Hierover zullen we contact met je opnemen.

Zodra we het kunstwerk in goede orde terugontvangen hebben zal de terugbetaling binnen 14 dagen op dezelfde wijze als de betaling geschieden. Afhankelijk van je betaalmethode kan het maximaal 30 dagen duren voordat het bedrag zichtbaar is bij je betaalprovider. 

Wij vergoeden de retournering niet en wij adviseren hierbij altijd om een bewijs van retourneren te vragen bij het verzenden van het pakket.

Klacht

Heb je een klacht over WONDER BY WOOD of over het kunstwerk dat je hebt ontvangen? Dat vinden wij heel jammer om te horen, maar we helpen je heel graag verder en zullen proberen het samen op te lossen!

Neem na ontvangst graag direct contact met ons op. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@wonderbywood.com. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de afhandeling. 

Let op: maatwerk kunstwerken kunnen niet geretourneerd worden. 

Personaliseren

De kunstwerken kunnen desgewenst gepersonaliseerd worden met persoonlijke initialen, data of korte tekst. De tekst wordt op de rechterzijkant van het kunstwerk (op de buitenkant van de lijst) gebrand. Dien je verzoek op de Custom Made pagina in.

Custom Made

Heb je niet gevonden wat je zocht? We maken ook graag kunstwerken op maat, passend bij jouw specifieke wensen en inrichting! Vul hier zo uitgebreid mogelijk je wensen in zodat we je goed kunnen adviseren. Alle werken kunnen ook desgewenst gepersonaliseerd worden met speciale teksten.

Stuur ons een email naar: info@wonderbywood.com en upload ook gerelateerde foto’s en of schetsen om je wensen te verduidelijken.