Kunstwerk als afstudeercadeau

Kunstwerk als afstudeercadeau

Je zoon/dochter of dierbare is afgestudeerd en je bent op zoek naar een uniek cadeau. Een kunstwerk als afstudeercadeau is een prachtig en blijvend geschenk dat de ontvanger zal koesteren en inspireren in de komende jaren. Het is een persoonlijk cadeau dat de prestaties van de afstudeerder viert en hen aanmoedigt om hun passie en creativiteit te blijven volgen.

Bovendien is een kunstwerk bij uitstek een tijdloos cadeau dat nooit uit de mode raakt. De perfecte herinnering aan de speciale dag van afstuderen en prachtig mooi afstudeercadeau voor het nieuwe huis. 

Een uniek afstudeercadeau, geef een kunstwerk

Nadine Smeding creëert exclusieve, handgemaakte houten kunstwerken. Van moderne, geometrische designs tot kleurrijke organische ontwerpen.
Ieder kunstwerk is op maat gemaakt en heeft een eigen unieke karakter & uitstraling. De woodart designs zijn ontworpen om te inspireren en een absolute must-have voor elke inrichting.

De kunstwerken zijn een tijdloos cadeau dat de ontvanger jarenlang zal koesteren en dat hen zal herinneren aan deze bijzondere mijlpaal in hun leven.

Wil je een kunstwerk of wandpaneel bekijken of een afspraak bij jou thuis inplannen mét het kunstwerk dat je op het oog hebt? Vul hiervoor het contactformulier in. We maken ook maatwerk wandpanelen of andere houten muurdecoraties.

 

Kunstwerk als afstudeercadeau

Kunstwerk als afstudeercadeau

Kunstwerk als afstudeercadeau