Kunstwerk als vaderdag cadeau

Kunstwerk als vaderdag cadeau

Een kunstwerk als vaderdag cadeau is een uniek en blijvend geschenk dat je man of vader echt zal verrassen. Het is een uniek cadeau dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook de persoonlijkheid en interesses van hem weerspiegelt.

Bovendien is een kunstwerk bij uitstek een tijdloos cadeau dat nooit uit de mode raakt. Een kunstwerk kan een prachtige aanvulling zijn op jullie interieur of juist kantoor en kan dienen als een bron van inspiratie en reflectie. Het kan zijn liefde voor de natuur, kunst, muziek, of een ander interessegebied reflecteren.

Een uniek vaderdag cadeau; geef een kunstwerk

Nadine Smeding creëert exclusieve, handgemaakte houten kunstwerken. Van moderne, geometrische designs tot kleurrijke organische ontwerpen.
Ieder kunstwerk is op maat gemaakt en heeft een eigen unieke karakter & uitstraling. De woodart designs zijn ontworpen om te inspireren en een absolute must-have voor elke inrichting.

De kunstwerken zijn een tijdloos cadeau dat de ontvanger jarenlang zal koesteren en dat hen zal herinneren aan de bijzondere liefdevolle band die jullie hebben.

Wil je een kunstwerk of wandpaneel voor vaderdag bekijken of een afspraak bij jou thuis inplannen mét het kunstwerk dat je op het oog hebt? Vul hiervoor het contactformulier in. We maken ook maatwerk wandpanelen of andere houten muurdecoraties als vaderdag cadeau.

Kunstwerk als vaderdag cadeau
Kunst als vaderdag cadeau
Kunstwerk als vaderdag cadeau