Wonder by Wood - Houten geboortebord babykamer

Bestel eenvoudig een houten geboortebord babykamer

Een houten geboortebord voor de babykamer is een prachtige manier om de geboorte van een kind te vieren en de kamer te personaliseren. Het is een blijvend aandenken aan de bijzondere gebeurtenis en een mooie decoratie die de kamer een warme en gezellige uitstraling geeft.

Een houten geboortebord is verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen. Een houten geboortebord voor in de babykamer is ook een uniek idee om als kraamcadeau, geboortecadeau, babygeschenk of verjaardagscadeau voor een kindje te geven. 

Alle houten geboorteborden zijn met de hand gemaakt en worden geleverd met een ophangsysteem zodat ze eenvoudig en veilig in de babykamer opgehangen kunnen worden.

Personalisser het houten geboortebord babykamer

Het bord kan gepersonaliseerd worden met de naam, geboortedatum, gewicht en lengte van de baby. Het kan ook versierd worden met andere mooie details zoals een afbeelding van een ooievaar, hartjes of andere symbolen die bij de geboorte passen.

Een houten geboortebord is niet alleen een mooie decoratie voor de babykamer, maar ook een leuk cadeau voor de kersverse ouders. Het is een persoonlijk en uniek cadeau waar ze nog jarenlang van kunnen genieten en dat hen eraan zal herinneren hoe bijzonder de geboorte van hun kindje was.

Kortom, een houten geboortebord is een prachtige en persoonlijke manier om de babykamer te decoreren en de geboorte van een kind te vieren. Het is een blijvende herinnering aan de speciale gebeurtenis en een mooie decoratie die de kamer een warme en gezellige uitstraling geeft.

Heb je andere wensen of ideeën? Wil je bijvoorbeeld een geboortebord met naam en geboortedatum, andere kleuren of thema's? Stuur een berichtje naar info@wonderbywood.com (of via de chat) met je wensen.

 

Houten geboortebord babykamer
 Houten geboortebord babykamer
 Houten geboortebord babykamer
 Houten geboortebord babykamer