Ben je op zoek naar Wallart?

Wallart is de perfecte manier om je interieur te transformeren en een persoonlijk tintje toe te voegen aan elke ruimte.

Wall art kan een echte blikvanger zijn en een statement maken in elke kamer. Een uniek kunstwerk dat direct de aandacht trekt en een wow-factor toevoegt aan je interieur. Kies hierbij kunstwerken die je raken, die je herinneren aan bijzondere momenten, of die een speciale betekenis hebben voor jou. Dit maakt je interieur persoonlijk en kan je dagelijks inspireren en motiveren.

 

Wallart verrijkt de sfeer en voegt stijl en karakter toe

Wall art kan de sfeer van een ruimte beïnvloeden en verrijken. Van rustgevende wallart patronen tot levendige abstracte kunst, de juiste wall art kan de gewenste sfeer creëren in je interieur. Het kan rustgevend, stimulerend, inspirerend of juist uitdagend zijn, afhankelijk van je stijl en voorkeuren.

Wall art is een geweldige manier om stijl en karakter toe te voegen aan je interieur. Het kan een lege muur transformeren in een artistiek canvas dat je persoonlijke smaak en stijl weerspiegelt. Van moderne en minimalistische stukken tot klassieke en traditionele kunstwerken, wall art kan de stijl van je ruimte versterken en je interieur compleet maken.

Dus waar wacht je nog op? Haal de natuurlijke schoonheid van hout in huis met een prachtig Wonder by Wood kunstwerk!

 

Wil je een kunstwerk of wandpaneel bekijken of een afspraak bij jou thuis inplannen mét het kunstwerk dat je op het oog hebt? Vul hiervoor het contactformulier in. We maken ook maatwerk wandpanelen of andere houten muurdecoraties.

Wallart - Wonder by Wood; Ontdek de exclusieve houten kunstwerken voor aan de muur - Unieke wandpanelen die de schoonheid en uniciteit van hout vastleggen en die perfect passen in jouw interieur, zowel thuis als op kantoor. De unieke woodart is niet alleen een visuele blikvanger, maar verbetert ook de akoestiek van de ruimte. We maken ook kunstwerken op maat.

Wallart - Wonder by Wood; Ontdek de exclusieve houten kunstwerken voor aan de muur - Unieke wandpanelen die de schoonheid en uniciteit van hout vastleggen en die perfect passen in jouw interieur, zowel thuis als op kantoor. De unieke woodart is niet alleen een visuele blikvanger, maar verbetert ook de akoestiek van de ruimte. We maken ook kunstwerken op maat.

Original & Handmade Woodart! Unieke & moderne kunst gemaakt van HOUT, passend in jouw interieur zowel thuis als op kantoor. Echte statement artwork dat tevens de akoestiek in de ruimte verbetert! Ook custom made op aanvraag.

This is me

Wonder by Wood ontstond door mijn eigen (langdurige) zoektocht naar een mooi, natuurlijk kunstwerk als statement piece thuis. Omdat ik niet kon vinden wat ik in gedachten had, ben ik het zelf gaan maken. Ik ben dol op natuur, planten, mooie houtpatronen en de warmte die hout uitstraalt. Waar mogelijk, werk ik het liefste met oud hout dat ik een tweede leven kan geven!

Ik ben een hele trotse mama van twee kleine mannetjes en heb bijna 2 jaar geleden afscheid genomen van mijn vorig bedrijf Ik was na 10 jaar enorm toe aan een nieuw (ondernemers) avontuur waarbij ik specifiek mijn creatieve kant ruimte wilde geven om te groeien en hierbij anderen zo veel mogelijk wil inspireren. Door mijn kinderen merk ik namelijk pas echt hoe waardevol tijd is en hoe belangrijk het hier en nu is. Hoe cliché ook; het is zo belangrijk om (af en toe) stil te staan en de tijd te nemen voor jezelf en dierbaren.

De woodart ontwerpen en collecties van WONDER BY WOOD zijn hedendaagse kunst (moderne kunst) die zijn geïnspireerd op de 4 natuurelementen: aarde, water, vuur en lucht. Deze elementen vervullen de basisbehoeften van iedereen en zijn tegelijkertijd ook afhankelijk van elkaar. Ze vormen een perfect geheel dat bij elke persoon uniek is en in verschillende verhoudingen aanwezig kan zijn. Dat wil ik laten terug komen bij alle unieke woodart ontwerpen. Unieke en inspirerende kunstwerken die je inspireren en je creativiteit stimuleren. Kijken en genieten van kunstwerken werkt namelijk stressverlagend en ontspannend. Daarom wil ik kunst toegangkelijk maken voor iedereen. Iedereen verdient namelijk de beste versie van zichzelf en een huis dat een weerspiegeling is van zijn/haar persoonlijkheid.

Bij WONDER BY WOOD vind je unieke en handgemaakte, duurzame WALLART, geïnspireerd op Contemporary art. De kunstwerken en houten wandpanelen verbeteren tevens de akoestiek in de betreffende ruimte.

Door te spelen met licht krijgen de houten kunstwerken een extra dimensie, waardoor de wandpanelen nog meer tot leven komen. De wallart kunstwerken zijn ontworpen om te verrassen en te fascineren, en bieden een bijzondere kijkervaring vanuit verschillende perspectieven.

♡ Mijn missie met WONDER BY WOOD? Unieke en inspirerende kunst maken van hout dat een tweede leven krijgt op een mooi plekje in jouw interieur. Statement art dat tevens de akoestiek verbetert!

Ik hoop dat er iets moois voor je bij zit of kom eens langs in Bussum! Maar neem vooral ook contact met mij op voor een speciaal custom made verzoek.

Liefs, Nadine