Wonder by Wood - Uniek kraamcadeau houten naambord

Uniek kraamcadeau houten naambord

Op zoek naar een uniek kraamcadeau? Geef dan een houten naambord cadeau! Een houten naambord is niet alleen een mooie decoratie voor de babykamer, maar ook een persoonlijk en blijvend aandenken aan de geboorte van het kindje. Voor de jonge mama maar natuurlijk ook voor jezelf. 

Bij ons vind je unieke houten naamborden voor baby's en kinderen. Het unieke aan een houten naambord is natuurlijk de personalisatie.Elk bord wordt met de hand gemaakt is beschikbaar in verschillende maten en ontwerpen. Kies uit bestaande thema's en kleuren of stuur ons het geboortjekaartje of thema van de baykamer. 

Kraamcadeau met liefde gemaakt en gegeven

 

Een houten naambord voor in de babykamer is ook een uniek kraamcadeau om als geboortecadeau, babygeschenk of verjaardagscadeau voor een kindje of baby te geven. 

Uniek kraamcadeau houten naamborden zijn met liefde en met de hand gemaakt en worden geleverd met een ophangsysteem zodat ze eenvoudig en veilig in de babykamer of kinderkamer opgehangen kunnen worden.

Heb je andere wensen of ideeën? Wil je bijvoorbeeld een naambord met naam en geboortedatum, andere kleuren of thema's? Stuur een berichtje naar info@wonderbywood.com (of via de chat) met je wensen.

 Uniek kraamcadeau houten naambord

Uniek kraamcadeau houten naambord

Uniek kraamcadeau houten naambord