Wonder by Wood - Babykamer decoratie

Ben je op zoek naar unieke babykamer decoratie?

Wonder by Wood maakt unieke houten geboorteborden en houten naamborden voor babies & kinderen. Ook houten groeimeters en houten naamborden maken wij met veel liefde. 

Een babykamer is meer dan alleen een plek om te slapen, het is een plek waar kinderen kunnen groeien, spelen en hun verbeelding kunnen laten spreken. Daarom is het belangrijk om de babykamer te decoreren met zorgvuldig uitgekozen accessoires die een warme en gezellige sfeer creëren.

Alle babykamer decoratie zijn handgemaakt van hout. En alle babykamer decoratie kunnen wij personaliseren. Geef ons de naam van de baby door, kleur of thema van de kamer of misschien wel het geboortekaartje en wij maken een unieke babykamer decoratie speciaal voor jullie.

Bekijk hier alle babykamer decoratie

Een gepersonaliseerde houten naambord voor de kinderkamer of houten geboortebord voor de babykamer. Houten naambord of naamletter is ook een uniek idee om als kraamcadeau, geboortecadeau, babygeschenk of verjaardagscadeau voor je kindje te geven. 

Belangrijk om te weten: Wij leveren bij alle babykamer decoraties altijd een ophangsysteem bij. Voor de houten naamletters zijn dit dubbelzijdige plakstrips en voor de houten geboorte borden en de houten naamborden zijn dit ophangsystemen die we al aan de achterzijde gemonteerd hebben.

Heb je  of andere suggesties, neem dan contact met ons op. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en we kijken er naar uit om een unieke babykamer decoratie te mogen mogen maken.

 

 

 

Wonder by Wood - Babykamer decoratie
Wonder by Wood - Babykamer decoratie
Wonder by Wood - Babykamer decoratie