Wonder by Wood - Betaalbare kunst

Ben je op zoek naar 'betaalbare' kunst?


Dan kom je er waarschijnlijk achter dat er vaak ook een prijskaartje hangt aan kunst. Mijn missie is om betaalbare kunst te maken, kunst voor iedereen toegangkelijk en beschikbaar is. Wonder by Wood heeft een grote collectie 3D kunstwerken van hout. Kunstwerken met complexe houtstructuren en 3D kunstwerken die een kleiner formaat hebben. Afhankelijk van je wensen kunnen alle ontwerpen ook aangepast worden woordoor het vinden van betaalbare kunst heel eenvoudig is. 

De 3D kunstwerken passen in ieders inrichting. Of je inrichting geïnspireerd is op een Scandinavische inrichting, bohemian inrichting, minimalistische woonstijl of juist meer een moderne design heeft. Maar denk ook aan een industriële inrichting of juist bij een retro vintage inrichting zal het betaalbare kunstwerk echt tot haar recht komen. 

 


Betaalbare kunst collectie van Wonder by Wood

 

Neem een kijkje in de collectie van Wonder by Wood voor betaalbare kunst. We maken ook houten wandpanelen en wanddecoratie op maat. Stuur ons je verzoek door en we ontwerpen graag een prachtig kunstwerk tegen een betaalbare prijs.

Wil je een kunstwerk of wandpaneel bekijken of een afspraak bij jou thuis inplannen mét het kunstwerk dat je op het oog hebt? Vul hiervoor het contactformulier in. We maken ook maatwerk wandpanelen of andere houten muurdecoraties.

Betaalbare kunst - Wonder by Wood; Ontdek de exclusieve houten kunstwerken voor aan de muur - Unieke wandpanelen die de schoonheid en uniciteit van hout vastleggen en die perfect passen in jouw interieur, zowel thuis als op kantoor. De unieke woodart is niet alleen een visuele blikvanger, maar verbetert ook de akoestiek van de ruimte. We maken ook kunstwerken op maat.
Betaalbare kunst - Wonder by Wood: Ontdek de exclusieve houten kunstwerken voor aan de muur - Unieke wandpanelen die de schoonheid en uniciteit van hout vastleggen en die perfect passen in jouw interieur, zowel thuis als op kantoor. De unieke woodart is niet alleen een visuele blikvanger, maar verbetert ook de akoestiek van de ruimte. We maken ook kunstwerken op maat.