Wonder by Wood - Houten naamletter kinderkamer

Bestel eenvoudig een houten naamletter voor kinderkamer

Welkom bij onze collectie van prachtige houten naamletter voor de kinderkamer! Je bent op zoek naar een manier om de kinderkamer een persoonlijk tintje te geven. Bij Wonder by Wood bestel je eenvoudig een gepersonaliseerde houten naamletters kinderkamer. 

Onze houten naamletters en borden worden met de hand gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende maten en ontwerpen. Of je op zoek bent naar een klassiek en tijdloos ontwerp, of naar een meer speels en kleurrijk naamletter met bijvoorbeeld dieren of bloemen, alles is mogelijk. Stuur ons het geboortekaartje, thema van de kinderkamer of lievelingsdier. Wij maken er graag een prachtig en uniek naamletter van. 

Houten naamletter kinderkamer uniek kraamcadeau

Een heel origineel verjaardagscadeau of kraamcadeau om een mama te verrassen voor haar kindje of misschien juist wel voor je eigen kindje. Een houten naambord is een gepersonaliseerde houten bord met de naam van het kindje en een thema naar wens.

Kies een kleurstelling voor een houten naamletter. Of kies een variant waar je ook een gewenste thema bij kunt opgegeven. Kijk op de website voor alle andere ontwerpen en thema's en mogelijkheden. Alle houten naamletters kinderkamer kunnen desgewenst gepersonaliseerd worden.

Alle houten naamletters kinderkamer zijn met liefde en met de hand gemaakt en worden geleverd met een ophangsysteem zodat ze eenvoudig en veilig in de babykamer of kinderkamer opgehangen kunnen worden.

Heb je andere wensen of ideeën? Wil je bijvoorbeeld een naamletter voor in de kinderkamer met naam en geboortedatum, andere kleuren of thema's? Stuur een berichtje naar info@wonderbywood.com (of via de chat) met je wensen.

 Wonder by Wood- Houten naamletter kinderkamer

Wonder by Wood- Houten naamletter kinderkamer

Wonder by Wood- Houten naamletter kinderkamer