Wonder by Wood - Woodart

Wil je woodart kopen?

Wonder by Wood maakt unieke kunst van hout. De 3D kunstwerken zijn handgemaakt en in gelimiteerde oplages beschikbaar. We willen namelijk graag dat je écht unieke kunst koopt. 

De term woodart komt uit Amerika en betekent letterlijk kunst van hout. In Nederland is het een opkomende kunstrichting. Alle woodart ontwerpen en collecties zijn Contemporary art (Moderne kunst). 

Woodart is meer dan alleen een kunstwerk, elk stuk hout heeft zijn eigen unieke nerfpatronen, kleuren en texturen, waardoor elk woodart-stuk een one-of-a-kind meesterwerk is dat een verhaal vertelt.

De prachtige woodart kunstwerken, wanddecoraties en wandpanelen zijn een perfecte aanvulling op elk interieur. Of je nu een modern, klassiek, landelijk of eclectisch interieur hebt, woodart past perfect bij elke stijl en voegt een warme, natuurlijke touch toe aan je ruimte. En het beste van alles is dat woodart tijdloos is. Het is een kunstwerk dat niet uit de mode raakt en door de jaren heen zijn schoonheid behoudt.

Woodart

Een woodart-kunstwerk is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar het heeft ook een tastbare kwaliteit. Breng de warmte, schoonheid en tijdloze charme van hout in huis met een woodart-kunstwerk.

Wil je een kunstwerk of wandpaneel bekijken of een afspraak bij jou thuis inplannen mét het kunstwerk dat je op het oog hebt? Vul hiervoor het contactformulier in. We maken ook maatwerk wandpanelen of andere houten muurdecoraties.

Woodart Wonder by Wood; Ontdek de exclusieve houten kunstwerken voor aan de muur - Unieke wandpanelen die de schoonheid en uniciteit van hout vastleggen en die perfect passen in jouw interieur, zowel thuis als op kantoor. De unieke woodart is niet alleen een visuele blikvanger, maar verbetert ook de akoestiek van de ruimte. We maken ook kunstwerken op maat.
Woodart - Wonder by Wood; Ontdek de exclusieve houten kunstwerken voor aan de muur - Unieke wandpanelen die de schoonheid en uniciteit van hout vastleggen en die perfect passen in jouw interieur, zowel thuis als op kantoor. De unieke woodart is niet alleen een visuele blikvanger, maar verbetert ook de akoestiek van de ruimte. We maken ook kunstwerken op maat.