Wonder by Wood - Gepersonaliseerde houten groeimeter kinderkamer

Bestel eenvoudig een gepersonaliseerde houten groeimeter voor in de babykamer of kinderkamer. Een heel origineel verjaardagscadeau om een mama te verrassen voor haar kindje of misschien juist wel voor je eigen kindje. De houten groeimeter is 1 meter lang en je kunt kiezen uit diverse thema's zoals: Air Balloon, Rainbow, Jungle, Safari, Woodland, Butterfly

 

Een gepersonaliseerde houten groeimeter voor in de kinderkamer is ook een uniek idee om als kraamcadeau, geboortecadeau, babygeschenk of verjaardagscadeau voor een kindje te geven. 

Kijk op de website voor alle andere ontwerpen en thema's en mogelijkheden. Alle gepersonaliseerde houten groeimeters kinderkamer kunnen desgewenst gepersonaliseerd worden. Het is ook mogelijk om twee namen op de groeimeter te plaatsen.

Alle houten groeimeters kinderkamer zijn met liefde én met de hand gemaakt en worden geleverd met een ophangsysteem zodat ze eenvoudig en veilig in de babykamer of kinderkamer opgehangen kunnen worden.

Heb je andere wensen of ideeën? Wil je bijvoorbeeld een groeimeter voor in de kinderkamer met naam en geboortedatum, andere kleuren of thema's? Stuur een berichtje naar info@wonderbywood.com (of via de chat) met je wensen.