Limited Editions

Limited Edition Houten Kunstwerken | WONDER BY WOOD

Exclusieve Houten Kunstwerken

De Limited Editions zijn exclusieve ontwerpen die slechts in beperkte oplage beschikbaar zijn. De houten kunstwerken zijn verkrijgbaar in grotere formaten met een smalle houtdikte, waardoor ze een extra luxe en exclusieve uitstraling hebben. Naast de visuele impact van unieke houten kunstwerken, verbeteren ze ook de akoestiek in de ruimte waar ze worden opgehangen.

WONDER BY WOOD produceert (alle kunstwerken zijn handgemaakt) de exclusieve houten kunstwerken in een beperkte oplage van maximaal 10 stuks. Elk houten kunstwerk wordt geleverd met een echtheidscertificaat waarop het unieke Limited Edition nummer vermeld staat. Op verzoek kunnen de houten kunstwerken worden gepersonaliseerd met persoonlijke initialen, data of een korte tekst op de achterkant.

De woodart ontwerpen en collecties van WONDER BY WOOD zijn hedendaagse kunst (moderne kunst) die zijn geïnspireerd op de 4 natuurelementen: aarde, water, vuur en lucht. Deze elementen vervullen de basisbehoeften van iedereen en zijn tegelijkertijd ook afhankelijk van elkaar. Ze vormen een perfect geheel dat bij elke persoon uniek is en in verschillende verhoudingen aanwezig kan zijn. Dat willen we laten terug komen bij alle unieke woodart ontwerpen. We maken en ontwerpen unieke kunstwerken die je inspireren en je creativiteit stimuleren. Kijken en genieten van kunstwerken werkt ook stressverlagend en ontspannend. Daarom wil ik kunst toegangkelijk maken voor iedereen. Iedereen verdient namelijk de beste versie van zichzelf en een huis dat een weerspiegeling is van zijn/haar persoonlijkheid.

Bij WONDER BY WOOD vind je unieke en handgemaakte, duurzame WALLART, geïnspireerd op Contemporary art. De kunstwerken en houten wandpanelen verbeteren tevens de akoestiek in de betreffende ruimte.

Door te spelen met licht krijgen de houten kunstwerken een extra dimensie, waardoor de wandpanelen nog meer tot leven komen. De wallart kunstwerken zijn ontworpen om te verrassen en te fascineren, en bieden een bijzondere kijkervaring vanuit verschillende perspectieven.

Shop de houten kunstwerken online of plan een bezichtigings afspraak in

Wil je een kunstwerk of wandpaneel bekijken in Bussum of een afspraak bij jou thuis inplannen mét het kunstwerk dat je op het oog hebt? Vul hiervoor het contactformulierin. We maken ook maatwerk wandpanelen of andere houten muurdecoraties.