Wonder by Wood - Hip kraamcadeau houten naambord

Wil je graag een mama verrassen met een hip kraamcadeau voor haar kindje of juist een hip kraamcadeau voorje eigen baby of kindje? Ben je op zoek naar een hip kraamcadeau zoals een houten naambord of geboortebord? 

Bestel eenvoudig een hip kraamcadeau houten naambord of geboortebord voor in de babykamer of kinderkamer. Een houten naambord is een gepersonaliseerde houten bord met de naam van het kindje en thema naar keuze.

Alle kraamcadeau houten naambordjes worden met de hand gemaakt en kunnen door ons gepersonaliseerd worden. Geef ons de kleuren van de babykamer door of het geboortekaartje en we maken er een hip kraamcadeau van.

Een houten naambord voor in de babykamer is ook een hip kraamcadeau om als geboortecadeau, babygeschenk of verjaardagscadeau voor een kindje of baby te geven. 

Kijk op de website voor alle andere ontwerpen en thema's en mogelijkheden. Alle hippe houten naamborden kunnen desgewenst gepersonaliseerd worden.

Hip kraamcadeau houten naamborden zijn met liefde en met de hand gemaakt en worden geleverd met een ophangsysteem zodat ze eenvoudig en veilig in de babykamer of kinderkamer opgehangen kunnen worden.

Heb je andere wensen of ideeën? Wil je bijvoorbeeld een naambord met naam en geboortedatum, andere kleuren of thema's? Stuur een berichtje naar info@wonderbywood.com (of via de chat) met je wensen.