Wonder by Wood - Optical Illusion art

Ben je op zoek naar Optical Illusion art? Wij maken Statement art dat ook de akoestiek verbetert! 

Mijn missie met Wonder by Wood is unieke & moderne kunst maken. Optical Illusion art gemaakt van HOUT dat een tweede leven krijg op een mooi plekje in jouw interieur; zowel thuis als op kantoor. Echte statement artwork dat tevens de akoestiek in de ruimte zal verbeteren.

We maken ook woodart en kunstwerken van hout op maat, custom made passend bij jouw interieurinspiratie, woonkamer, kantoor of nieuwbouwhuis.

Kijk ook eens naar de Limited editions, dit zijn exclusieve ontwerpen en in beperkte oplage verkrijgbaar. Ze zijn in grotere formaten beschikbaar en hebben een smalle houtdikte, wat zorgt voor een extra mooi spel met het licht. Je zult tevens ervaren dat de kunstwerken ook meteen de akoestiek verbetert in de ruimte waar je ze ophangt!

De exclusieve kunstwerken worden gemaakt in een beperkte oplage van maximaal 10 stuks. Je ontvangt een certificaat van WONDER BY WOOD en het nummer van jouw specifieke limited edition. Daarnaast kunnen alle kunstwerken ook desgewenst gepersonaliseerd worden met persoonlijke initialen, data of korte teksten. 

Heb je vragen, suggesties of juist een opmerking? Stuur ons dan een bericht door het contactformulier in te vullen of mail naar: info@wonderbywood.com. We kijken uit naar je suggesties en ideeën!