Wonder by Wood - Geboortecadeau jongen Houten naambord

Wil je iemand verrassen met ee uniek geboortecadeau? Verstuur vandaag nog een gepersonaliseerde houten naambord als geboortecadeau voor een jongen of meisje. Wie wil er nou niet een gepersonaliseerde geboortecadeau houten naambord voor de kinderkamer of houten geboortebord voor de babykamer.

Het geboortecadeau houten naambord is ook een uniek idee om als kraamcadeau, geboortecadeau, babygeschenk of verjaardagscadeau voor je kindje te geven of om je partner mee te verrassen.

Alle houten naamborden kunnen ook gepersonaliseerd worden. Stuur ons het geboortekaartje door en wij maken het houten naambordje uniek op maat voor jullie.

Kies eenvoudig een thema & kleuren en voeg de naam van het kindje toe en plaats de bestelling van het houten naambordje. 

Geboortecadeau jongen houten naambord wordt volledig gepersonaliseerd verzonden. Geef een naam op en kies uit een van de thema's zoals Woodland, Jungle, Safari of Air Balloon.

Alle houten naamborden worden volledig met de hand gemaakt en desgewenst gepersonaliseerd met bijvoorbeeld een datum of ander thema en kleurstelling erop. Bestel vandaag nog een origineel geboortecadeau jongen houten naambord.

Heb je andere wensen of ideeën? Wil je bijvoorbeeld een geboortebord met naam en geboortedatum, andere kleuren of thema's? Stuur een berichtje naar info@wonderbywood.com (of via de chat) met je wensen.