Wonder by Wood - Geboortecadeau meisje Houten naambord

Wil je een dierbare verrassen met een uniek geboortecadeau? Verstuur vandaag nog een gepersonaliseerde houten naambord als geboortecadeau voor een meisje. Wie wil er nou niet een gepersonaliseerde geboortecadeau houten naambord voor de kinderkamer of houten geboortebord voor de babykamer. Houten naambord voor een meisje of jongen is ook een uniek idee om als kraamcadeau, geboortecadeau, babygeschenk of verjaardagscadeau te geven. 

Alle houten naambordjes worden met de hand gemaakt en kunnen ook gepersonaliseerd worden. Stuur ons de kleuren van de kamer door of het geboortekaartje. En wij maken er een unieke geboortecadeau voor een  meisje of jongen van. 

Kies eenvoudig een thema & kleuren en voeg de naam van het kindje toe en plaats de bestelling van het houten naambordje voor een meisje.

Geboortecadeau meisje houten naambord wordt volledig gepersonaliseerd verzonden. Geef een naam op en kies uit een van de thema's zoals Woodland, Jungle, Safari, Butterfly, Rainbow of Air Balloon.

Alle houten naamborden worden volledig met de hand gemaakt en desgewenst gepersonaliseerd met bijvoorbeeld een datum of ander thema en kleurstelling erop. Bestel vandaag nog een origineel geboortecadeau meisje houten naambord.

Heb je andere wensen of ideeën? Wil je bijvoorbeeld een geboortebord met naam van het meisje en geboortedatum, andere kleuren of thema's? Stuur een berichtje naar info@wonderbywood.com (of via de chat) met je wensen.