Wonder by Wood - Gepersonaliseerd geboortecadeau naambord

Bestel eenvoudig een gepersonaliseerd geboortecadeau naambord voor in de babykamer of kinderkamer. Een heel origineel verjaardagscadeau om een mama te verrassen voor haar kindje of misschien juist wel voor je eigen kindje. Een gepersonaliseerd geboortecadeau naambord is een gepersonaliseerde houten bord met de naam van het kindje en een thema naar wens.

Een gepersonaliseerd geboortecadeau naambord voor in de kinderkamer is ook een uniek idee om als kraamcadeau, geboortecadeau, babygeschenk of verjaardagscadeau voor een kindje te geven. Voor zowel babyjongens als babymeisjes. 

Kijk op de website voor alle andere ontwerpen en thema's en mogelijkheden en iterieurinspiratie voor in de babykamers. Alle houten naamborden geboortecadeau kunnen desgewenst gepersonaliseerd worden.

Je kunt kiezen uit diverse thema's zoals: Woodland, Jungle, Safari, Air balloon & Rainbow

Alle gepersonaliseerde geboortecadeau naamborden voor in babykamers zijn met liefde en met de hand gemaakt en worden geleverd met een ophangsysteem zodat ze eenvoudig en veilig in de babykamer of kinderkamer opgehangen kunnen worden.

Heb je andere wensen of ideeën? Wil je bijvoorbeeld een naambord voor in de kinderkamer met naam en geboortedatum, andere kleuren of thema's? Stuur een berichtje naar info@wonderbywood.com (of via de chat) met je wensen.