Wonder by Wood - Akoestische Wandpanelen

Wonder by wood maakt unieke 3d kunstwerken en akoestische wandpanelen van hout. Alle akoestische wandpanelen worden met de hand gemaakt. Alle 3D kunstwerken zijn uniek in het ontwerp en worden in gelimiteerde oplages gemaakt. Bij aanschaf van een akoestisch wandpaneel ontvang je een echtheidscertificaat met daarop het unieke nummer van jouw akoestisch wandpaneel. Deze staat ook op de achterkant van het kunstwerk. 

Of je een akoestisch wandpaneel voor in de slaapkamer zoekt of voor in de woonkamer. We kunnen alle soorten wandpanelen maken. 

Uiteindelijk helpt alles tegen galm maar het ene meer dan het andere. Het gaat vooral om de plek waar je ze hangt, het materiaal dat gebruikt is en de afmetingen. 

De akoestische wandpanelen helpen ongewenste geluidsreflecties zeer goed te absorberen. En hoe groter hoe beter. 

De tip die we hierbij hebben is dat je het beste de akoestische wandpanelen  op 1 plek kunt ophangen. (Doordat galm ontstaat door het heen- en weerkaatsen van geluid tussen het plafond en de vloer en tussen de wanden, hoef je de geluidsabsorberende wandpanelen maar aan één van de twee kanten te plaatsen; direct tegenover elkaar is niet nodig.) Wel helpt het als je ze dicht bij de bron van overlast ophangt en daar waar je er dus het meeste last van hebt.

Akoestische wandpanelen passen bij ieder interieurstijl. Of je inrichting geïnspireerd is op een Scandinavische inrichting, bohemian inrichting, minimalistische woonstijl of juist meer een moderne design heeft. Maar denk ook aan een industriële inrichting of juist bij een retro vintage inrichting zal het kunstwerk echt tot haar recht komen. U

Akoestische wandpanelen zijn er in alle soorten en maten. Omdat wij alles met de hand maken kunnen we alle wandpanelen ook custom made speciaal voor jou op maat maken. Geef ons je wensen door en wij maken een uniek ontwerp.

Wonder by Wood - Akoestische wandpanelen
Wonder by Wood - Akoestische wandpanelen