Wonder by Wood - Kinderkamer decoratie

Ben je op zoek naar unieke kinderkamer decoratie?

Wonder by Wood maakt unieke houten geboorteborden en houten naamborden voor kinderen. Ook houten groeimeters en houten naamborden maken wij met veel liefde. 

Een kinderkamer is meer dan alleen een plek om te slapen, het is een plek waar kinderen kunnen groeien, spelen en hun verbeelding kunnen laten spreken. Daarom is het belangrijk om de kinderkamer te decoreren met zorgvuldig uitgekozen accessoires die een warme en gezellige sfeer creëren.

Alle kinderkamer decoratie zijn handgemaakt van hout. En alle kinderkamer decoratie kunnen wij personaliseren. Geef ons de naam van het kindje door, kleur of thema van de kamer of misschien wel het geboortekaartje en wij maken een unieke kinderkamer decoratie speciaal voor jullie.

Bekijk hier alle kinderkamer decoratie

Wij leveren bij alle kinderkamer decoraties altijd een ophangsysteem bij. Voor de houten naamletters zijn dit dubbelzijdige plakstrips en voor de houten geboorte borden en de houten naamborden zijn dit ophangsystemen die we al aan de achterzijde gemonteerd hebben.

Heb je  of andere suggesties, neem dan contact met ons op. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en we kijken er naar uit om een unieke kinderkamer decoratie te mogen mogen maken.

 

Wonder by Wood - Kinderkamer decoratie

Wonder by Wood - Kinderkamer decoratie

Wonder by Wood - Kinderkamer decoratie