Ben je op zoek naar Statementart?Wij maken Statement art dat ook de akoestiek verbetert! 

Mijn missie met Wonder by Wood is unieke & moderne kunst maken. Woodart, gemaakt van HOUT dat een tweede leven krijg op een mooi plekje in jouw interieur; zowel thuis als op kantoor. 

We maken ook statementart van hout op maat, custom made passend bij jouw interieurinspiratie, woonkamer, kantoor of nieuwbouwhuis.

Ontdek nu de meest exclusieve houten kunstwerken voor aan jouw muur! Onze statement art leggen de adembenemende schoonheid en ongeëvenaarde uniciteit van hout vast, en ze zijn perfect op maat gemaakt voor jouw interieur, of het nu thuis is of op kantoor.
Deze statement art is niet zomaar een gewone muurdecoratie, het is een visuele blikvanger die de wow-factor aan elke ruimte toevoegt. Maar dat is nog niet alles!

Statement art dat ook de akoestiek verbetert


Onze woodart verbetert ook de akoestiek van de ruimte, waardoor je kunt genieten van een omgeving die zowel stijlvol als comfortabel is. En voor degenen die op zoek zijn naar iets echt unieks, bieden we ook op maat gemaakte kunstwerken aan, zodat je een persoonlijk meesterwerk kunt bezitten dat jouw smaak en stijl weerspiegelt. Wacht niet langer, ontdek de exclusieve wereld van houten kunstwerken en transformeer jouw muur in een adembenemende galerij! Bestel nu!

n, suggesties of juist een opmerking? Stuur ons dan een bericht door het contactformulier in te vullen of mail naar: info@wonderbywood.comWe kijken uit naar je suggesties en ideeën! 

Statement art - Wonder by Wood; Ontdek de exclusieve houten kunstwerken voor aan de muur - Unieke wandpanelen die de schoonheid en uniciteit van hout vastleggen en die perfect passen in jouw interieur, zowel thuis als op kantoor. De unieke woodart is niet alleen een visuele blikvanger, maar verbetert ook de akoestiek van de ruimte. We maken ook kunstwerken op maat.

Statement art - Wonder by Wood; Ontdek de exclusieve houten kunstwerken voor aan de muur - Unieke wandpanelen die de schoonheid en uniciteit van hout vastleggen en die perfect passen in jouw interieur, zowel thuis als op kantoor. De unieke woodart is niet alleen een visuele blikvanger, maar verbetert ook de akoestiek van de ruimte. We maken ook kunstwerken op maat.

 

Original & Handmade Woodart! Unieke & moderne kunst gemaakt van HOUT, passend in jouw interieur zowel thuis als op kantoor. Echte statement artwork dat tevens de akoestiek in de ruimte verbetert! Ook custom made op aanvraag.

This is me

Wonder by Wood ontstond door mijn eigen (langdurige) zoektocht naar een mooi, natuurlijk kunstwerk als statement piece thuis. Omdat ik niet kon vinden wat ik in gedachten had, ben ik het zelf gaan maken. Ik ben dol op natuur, planten, mooie houtpatronen en de warmte die hout uitstraalt. Waar mogelijk, werk ik het liefste met oud hout dat ik een tweede leven kan geven!

Ik ben een hele trotse mama van twee kleine mannetjes en heb bijna 2 jaar geleden afscheid genomen van mijn vorig bedrijf Ik was na 10 jaar enorm toe aan een nieuw (ondernemers) avontuur waarbij ik specifiek mijn creatieve kant ruimte wilde geven om te groeien en hierbij anderen zo veel mogelijk wil inspireren. Door mijn kinderen merk ik namelijk pas echt hoe waardevol tijd is en hoe belangrijk het hier en nu is. Hoe cliché ook; het is zo belangrijk om (af en toe) stil te staan en de tijd te nemen voor jezelf en dierbaren.

De woodart ontwerpen en collecties van WONDER BY WOOD zijn hedendaagse kunst (moderne kunst) die zijn geïnspireerd op de 4 natuurelementen: aarde, water, vuur en lucht. Deze elementen vervullen de basisbehoeften van iedereen en zijn tegelijkertijd ook afhankelijk van elkaar. Ze vormen een perfect geheel dat bij elke persoon uniek is en in verschillende verhoudingen aanwezig kan zijn. Dat wil ik laten terug komen bij alle unieke woodart ontwerpen. Unieke en inspirerende kunstwerken die je inspireren en je creativiteit stimuleren. Kijken en genieten van kunstwerken werkt namelijk stressverlagend en ontspannend. Daarom wil ik kunst toegangkelijk maken voor iedereen. Iedereen verdient namelijk de beste versie van zichzelf en een huis dat een weerspiegeling is van zijn/haar persoonlijkheid.

Bij WONDER BY WOOD vind je unieke en handgemaakte, duurzame WALLART, geïnspireerd op Contemporary art. De kunstwerken en houten wandpanelen verbeteren tevens de akoestiek in de betreffende ruimte.

Door te spelen met licht krijgen de houten kunstwerken een extra dimensie, waardoor de wandpanelen nog meer tot leven komen. De wallart kunstwerken zijn ontworpen om te verrassen en te fascineren, en bieden een bijzondere kijkervaring vanuit verschillende perspectieven.

♡ Mijn missie met WONDER BY WOOD? Unieke en inspirerende kunst maken van hout dat een tweede leven krijgt op een mooi plekje in jouw interieur. Statement art dat tevens de akoestiek verbetert!

Ik hoop dat er iets moois voor je bij zit of kom eens langs in Bussum! Maar neem vooral ook contact met mij op voor een speciaal custom made verzoek.

Liefs, Nadine